صفحه نمایش این گوشی، یک صفحه نمایش از نوع IPS LCD با سایز 4.3 اینچ میباشد که از تکنولوژی NOVA بهره میبرد. استفاده الجی از تکنولوژی Floating Mass باعث گردیده که فاصله بین صفحه نمایش و محافظ Gorilla Glass آن کمتر شود و در نتیجه علاوه بر باریکتر شدن گوشی، رنگهای صفحه نمایش زنده تر و روشنتر نمایش داده شوند. تراکم پیکسلی این صفحه 217ppi میباشد با اینکه تراکم پیکسلی خیلی خوبی نیست، اما انتظارات را از یک گوشی در این سطح برآورده مینماید. همچنین عملکرد آن در زوایای مختلف و البته در زیر نور آفتاب کاهش نمییابد. در ضمن، یک حسگر نور سنجی برای تنظیم نور صفحه نمایش بنابر شرایط محیط نیز وجود دارد که بصورت اتوماتیک نور دهی صفحه نمایش را کم یا زیاد مینماید.
سخت افزار
سخت افزار متوسط این گوشی، Optimus L7 II Dual را در بین گوشیهای هوشمند سطح پایین قرار میدهد. قدرت متوسط سخت افزاری این گوشی برای اجرای فرامین کاربر کافی هستند. البته به شرطی که از این گوشی توقع اجرای سنگینترین بازیهای گرافیکی و HD را نداشته باشید. پردازنده این گوشی یک پردازنده دو هسته ای یک گیگاهرتزی از نوع Cortex-A5 به همراه چیپ Qualcomm Snapdragon میباشد که به همراه 768 مگابایت رم، در این گوشی به کار گرفته شده است. همچنین یک پردازشگر گرافیکی Adreno 203 نیز برای اجرای بهتر پردازشهای گرافیکی بر روی این گوشی قرار گرفته است. در کل، این گوشی از نظر سخت افزاری نسبت به L7 مقداری بهتر شده است. حافظه داخلی Optimus L7 II چهار گیگابایت است که با وجود قابلیت پشتیبانی این گوشی از کارت حافظه جانبی microSD، میتوان تا 32 گیگابایت دیگر نیز به آن افزود. در کل، این گوشی از نظر سخت افزاری، عملکرد مناسبی را ارائه میکند که میتوان گفت برای همچین گوشی با این قیمت، قابل قبول به نظر میرسد. در تستهای انجام شده، بازیهایی مانند Angry Birds و Cut the Rope و بازیهای با گرافیک متوسط، به راحتی در این گوشی اجرا شدند. و البته، بازیهای با گرافیک بالاتر نیز با مقداری مکث اجرا میگردند.
طراحی و ساخت
الجی سعی نموده برای طراحی مدل جدید خود، تغییراتی در جهت بهبود آن ایجاد نماید. با همه اینها، تفاوت عمده ای بین طراحی آن با بسیاری از مدلهای هوشمند موجود در بازار مشاهده نگردید. در واقع میتوان این گوشی را شبیه به گوشیهای ساخت کمپانی سامسونگ دانست. پیشتر و در بررسی گوشی L7 گفته بودیم که الجی برای طراحی آن گوشی، 4 اصل را در نظر گرفته بود که با در نظر گرفتن آنها گوشی را طراحی نموده بود. اصولی که بصورت زیر بودند : لبه های تیز و طراحی مربعی جهت جایگیری بهتر در دست، استفاده از تکنولوژی Floating Mass جهت باریکتر کردن آن، چینش مفهومی کلیدها جهت استفاده راحتتر از آنها بر روی بدنه، طراحی خلاقانه جنس بدنه که بسیار شبیه به بدنه فلزی به نظر میرسد. اما در مدل L7 II تمامی این اصول فراموش شدهاند و یک گوشی عادی را شاهد هستیم که از نظر طراحی، با طراحی ساده خود، حرف خاصی برای گفتن ندارد. البته این سادگی به معنای زیبا نبودن گوشی نیست، اما در کل طراحی L7 II با L7 هیچ شباهتی ندارد. لبه های این گوشی کاملا گرد میباشند که با لبه های مستطیلی مدل قبلی کاملا در تناقض است. در ضمن، این گوشی فاقد کلید فیزیکی میباشد و به جای آن، 4 کلید خازنی جهت کنترلهای مختلف اندروید در زیر صفحه نمایش وجود دارد.
نرم افزار
سیستم عامل این گوشی نسخه 4.1 اندروید میباشد که به شما امکان نصب و استفاده از هزاران برنامه موجود برای این سیستم عامل خوش ساخت را میدهد. رابط کاربری Optimus UI نیز با طراحی ساده و کاربردی خود، به کاربر کمک میکند که به راحتی از امکانات گوشی استفاده نماید. البته مانند گوشیهای سطح بالای الجی مثل 4X HD ، در این گوشی از نظر امکانات نرم افزاری، شگفت زده نخواهید شد. و اکثر امکانات آن، قابلیتهای استاندارد سیستم عامل اندروید میباشد. یکی از مزایایی که الجی برای رابط کاربری آن در نظر گرفته است،نوار Notification قابل جابجایی و تغییر آن است که بر روی گوشیهای دیگر با این انعطاف پذیری وجود ندارد. به علت وجود یک صفحه نمایش بزرگ و یک صفحه کلید مجازی استاندارد بر روی این گوشی، تایپ کردن با آن به راحتی صورت میپذیرد. همچنین با وجود پشتیبانی این گوشی از Wi-Fi، 3G، Edge و GPRS و همچنین سخت افزار مناسب و صفحه نمایش بزرگ و وضوح بالای آن، مرورگری اینترنت در این گوشی به یکی از کارهای لذت بخش با آن تبدیل خواهد شد. از دیگر راه های ارتباطی این گوشی، میتوان به قابلیت DLNA اشاره نمود. با وجود یک برنامه مالتی مدیا پلیر کارآمد، میتوان از LG Optimus L7 II به عنوان یک مدیا پلیر خوب و با کیفیت نیز استفاده نمود.
دوربین
دوربین به کار رفته بر روی این گوشی، دارای یک سنسور تصویر 8 مگاپیکسلی به همراه فلاش LED است که با کمک رابط کاربری استاندارد الجی، کار کردن با آن بسیار ساده شده است. ابعاد عکسهای ثبت شده با این گوشی 2448×3264 پیکسل میباشد. در ضمن، این دوربین قابلیت فیلم برداری با کیفیت HD با سرعت 30 فریم بر ثانیه را نیز داراست. اما از نظر کیفیت عکسها، وضوح عکسها مناسب به نظر میرسد و رنگها شفاف و دلنشین هستند. در کل، دوربین عملکرد قابل قبولی را در حد یک دوربین 8 مگاپیکسلی ارائه مینماید که با توجه به پیشرفت قابل توجه آن نسبت به مدل پیشین یعنی L7، میتوان این مورد را یکی از مزایای این گوشی دانست.
باتری
باتری 2460 میلی آمپری به کار رفته بر روی این گوشی ما را واقعا خوشحال نمود. این باتری تا 12 ساعت مکالمه ممتد را پشتیبانی مینماید و تا 800 ساعت در حالت آماده باش، شارژ نگه میدارد که در بین گوشیهای هوشمند ، عملکرد بسیار خوبی به شمار میآید.
جمع بندی
در کل، اصلیترین خصوصیت گوشی جدید استایلیش کمپانی الجی یعنی Optimus L7 II Dual P715، پشتیبانی آن از دو سیم کارت و سیستم عامل به روز آن یعنی نسخه 4.1 اندروید به شمار میرود. طراحی زیبا و باریک این گوشی، در کنار سخت افزار مناسب و سیستم عامل اندروید و البته دوربین 8 مگاپیکسلی و صفحه نمایش 4.3 اینچی با کیفیت آن، Optimus L7 II را به نماینده ای شایسته برای گوشیهای خانواده L کمپانی الجی تبدیل نموده است که با توجه به قیمت مناسب آن، گوشی مقرون به صرفه ای به شمار میرود.
شما می توانید جهت خرید گوشی موبایل ال جی Optimus P715 4GB به دو روش اقدام نمایید: