اینتل با معرفی نسل نهم از سری پردازنده های Core، عمدتاً بر روی گیمرها تمرکز داشته است. در عین حال، اینتل سعی دارد تا رقیب سرسخت خود یعنی AMD را که اوایل سال جاری پردازنده هشت هسته ای قدرتمند Ryzen 7 2700X را منتشر کرد، به چالش بکشد. اما برند اینتل همیشه در بین کاربران از محبوبیت زیادی برخوردار بوده و به دلیل تولید طیف گسترده ای از محصولات، توانسته کاربران مختلف با نیاز های متفاوت را تحت پوشش خود قرار دهد. در ادامه به بررسی پردازنده نسل 9 از سری Core i7 یعنی مدل Core i7-9700K می پردازیم که دارای قابلیت های بسیار زیادی می باشد.
پردازنده اینتل Core i7-9700K که به 8 هسته و 8 رشته (Threads) مجهز شده است، در مقایسه با نسل قبلی خود یعنی Core i7-8700K کمی عجیب است و نسل نهم از دو هسته بیشتر اما چهار رشته کمتر بهره می برد. پردازنده اینتل مدل Core i7-9700K همچنین دارای فرکانس پایه 3.60 گیگاهرتز است و این مقدار در حالت توربو به 4.90 گیگاهرتز می رسد. از تکنولوژی های جدیدی که در پردازنده های نسل نهم استفاده شده، می توان به پخش کننده حرارتی یکپارچه (IHS) اشاره کرد.
سی پی یو اینتل Core i7-9700K دارای 12 مگابایت حافظه کش می باشد. حافظه کش که به آن حافظه نهان نیز گفته می شود، می تواند به بهبود عملکرد برخی از برنامه ها کمک کند. این پردازنده قادر است تا 128 گیگابایت از حافظه های رم DDR4 پشتیبانی نماید و شامل یک پردازنده گرافیکی یکپارچه از نوع UHD Graphics 630 می باشد. مقدار TDP در این پردازنده برابر با 95 وات در نظر گرفته شده است. TDP در واقع به معنای توان حرارتی و مخفف کلمه Thermal Design Power می باشد و برای اندازه گیری میزان گرمای خروجی یک قطعه و یا یک دستگاه استفاده می شود. اگر بخواهیم به یک نکته منفی در این پردازنده اشاره کنیم، آن هم حذف تکنولوژی Hyper-threading است. همچنین در این CPU از تکنولوژی های Intel Quick Sync Video، Intel InTru 3D، Intel Clear Video HD و Intel Clear Video استفاده شده که موجب بالاتر رفتن کارایی آن می شود.
شما می توانید جهت خرید سی پی یو اینتل Core i7-9700K به دو روش اقدام نمایید: