بهترین ساعت هوشمند شیائومی، معرفی 7 مدل برتر

شیائومی (Xiaomi) یکی از فعال ترین شرکت های تولید کننده ساعت هوشمند است و حضور پررنگی در این بازار دارد. این شرکت در سال 2010 میلادی تأسیس شد و نسبت به برندهای با سابقه یک شرکت نوپا و نوظهور به حساب می آید. در این مقاله قصد داریم به معرفی و بررسی محبوب ترین ساعت های هوشمند شیائومی در بازار ایران بپردازیم و آن ها را از نگاه های مختلف با هم مقایسه کنیم.

ساعت هوشمند شیائومی Watch S1 Pro

اولین ساعت هوشمند شیائومی که قصد معرفی آن را داریم، یک ساعت هوشمند پرچمدار است. ساعت هوشمند مدل واچ S1 پرو در حال حاضر بهترین ساعت هوشمند شیائومی در بازار ایران به حساب می آید. طراحی این ساعت به سبک ساعت های کلاسیک انجام شده و بدنه آن از جنس استیل ضد زنگ است. ابعاد بیرونی این ساعت هوشمند 46*46*11.28 میلی متر بوده و وزن آن 48.5 گرم است.

این ساعت همراه دو مدل بند عرضه می شود که یک بند سیلیکونی ضد حساسیت و یک بند چرمی که هر دو بند، سگکی هستند. ساعت هوشمند S1 Pro شیائومی به انواع حسگرهای پایش فعالیت و پایش سلامت شامل حسگر ضربان قلب با قابلیت سنجش اکسیژن خون، حسگر شتاب سنج، قطب نما، فشار سنج (بارومتر)، موقعیت یاب GPS، حسگر سنجش نور محیط و حسگر دما مجهز شده است.

صفحه نمایش این ساعت، یک صفحه نمایش 1.47 اینچی AMOLED با رزولوشن 480*480 پیکسل بوده که بیشینه روشنایی آن به 600 نیت می رسد. این ساعت، میکروفون و اسپیکر و قابلیت پاسخگویی تماس هم دارد.

ساعت هوشمند شیائومی Redmi Watch 4

یکی دیگر از ساعت های هوشمند شیائومی بازار ایران که از ارزش خرید بالایی برخوردار است، ساعت هوشمند Redmi Watch 4 از این برند است. صفحه 1.97 اینچی این ساعت برخلاف ساعت های بالا گرد نیست و مستطیلی است. پنلی که در صفحه این ساعت استفاده شده یک پنل 450*390 پیکسلی امولد بوده و بیشینه روشنایی 600 نیتی دارد.

بدنه این ساعت نیز به صورت ترکیبی از یک فریم آلومینیومی و پنل پشتی پلاستیکی ساخته شده است. امکانات سلامتی و ورزشی ساعت هوشمند Redmi Watch 4 شیائومی جزو کامل ترین ها در بازار ساعت های هوشمند هستند. این ساعت به تمام حسگرهای معمول شامل حسگر ضربان قلب و اکسیژن خون (SpO2)، شتاب سنج ژیروسکوپی، قطب نما و ماژول GPS مجهز شده است.

این ساعت به لطف مجهز بودن به اسپیکر و میکروفون داخلی، قابلیت برقراری تماس هم دارد. طبق ادعای شیائومی باتری 470 میلی آمپری این ساعت می تواند به طور متوسط تا 20 روز شارژدهی آن را تأمین کند. 

ساعت هوشمند شیائومی Band 8 Pro

ساعت هوشمند بند 8 پرو شیائومی به نوعی مرز میان دستبند و ساعت هوشمند محسوب می‌شود. این ساعت یک صفحه نمایش بزرگ 1.74 اینچی مستطیلی دارد که پنل آن از نوع AMOLED است. این پنل، تراکم پیکسلی 336 پیکسل بر اینچی دارد و بیشینه روشنایی آن به 600 می رسد.

بدنه این ساعت هوشمند به طور کامل از جنس پلیمر NCVM بوده که با توجه به رده قیمتی آن منطقی است. این ساعت هوشمند، تنها 22.5 گرم وزن دارد و بسیار سبک محسوب می شود. امکانات سلامتی و ورزشی ساعت هوشمند شیائومی Band 8 Pro به نسبتِ قیمت آن بسیار کامل هستند.

این ساعت به حسگرهایی نظیر ضربان قلب و اکسیژن خون، ژیروسکوپ و سنجش نور محیط مجهز شده و در آن یک ماژول GPS نیز تعبیه شده است. این ساعت تا عمق 50 متر در برابر نفوذ آب مقاوم بوده و می تواند تا 14 روز با استفاده معمولی شارژدهی داشته باشد.

ساعت هوشمند شیائومی Poco Watch

ساعت هوشمند شیائومی پوکو واچ

از اینجا به بعد، قصد داریم وارد محدوده ساعت های هوشمند اقتصادی بشویم. ساعت هوشمند Poco Watch شیائومی اولین ساعتی است که از این دسته معرفی می کنیم. این ساعت یک صفحه مربعی 1.6 اینچی از نوع AMOLED دارد که تراکم پیکسلی آن 301 پیکسل بر اینچ است. به خاطر تراکم پیکسلی بالا، تصاویر نمایش داده شده روی این ساعت، وضوح و شفافیت بالایی دارند.

بدنه ساعت های هوشمند اقتصادی معمولاً از جنس پلیمر است و ساعت مورد بررسی ما نیز از این قائده مستثنی نیست. در سوی دیگر، بدنه پلیمری وزن ساعت را بسیار کاهش می دهد و وزن ساعت هوشمند Poco Watch شیائومی تنها 31 گرم است. به علاوه، این ساعت تا عمق 50 متر در برابر نفوذ آب مقاومت می کند.

یکی از نقاط قوت ساعت هوشمند Poco Watch، مجهز بودنِ آن به اکثر سنسورهای ضروری برای پایش وضعیت سلامتی و عملکرد ورزشی است. در این ساعت هوشمند شاهد تعبیه سنسور ضربان قلب و اکسیژن خون (SpO2)، شتاب سنج ژیروسکوپی، قطب نمای دیجیتال و مهمتر از همه ماژول GPS هستیم.

از آنجا که با یک ساعت اقتصادی مواجه هستیم، در ازای کامل بودن حسگرهای ورزشی و سلامتی دیگر خبری از میکروفون و اسپیکر و قابلیت پاسخگویی تماس در این ساعت نیست. جای پشتیبانی از منوها و اعلانات فارسی نیز در این ساعت خالی است.  

ساعت هوشمند شیائومی Mibro Lite 2

ساعت هوشمند میبرو لایت 2 شیائومی یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین ساعت های هوشمند این برند در بازار ایران است. این ساعت هوشمند یک صفحه گرد 1.3 اینچی از نوع AMOLED دارد که وضوح آن 360 * 360 پیکسل است. این پنل به لطف تکنولوژی AMOLED از قابلیت صفحه همواره روشن (AOD) نیز پشتیبانی می کند.

یکی دیگر از ویژگی های جذاب این ساعت هوشمند، فریم فلزی آن است که در ساعت های اقتصادی به ندرت شاهد آن هستیم. در داخل بسته بندی این ساعت علاوه بر یک بند سیلیکونی، یک بند چرمی نیز قرار دارد. به سراغ امکانات پایش سلامتی و ورزشی این ساعت هوشمند می رویم. ساعت هوشمند میبرو Lite 2 شیائومی یک ساعت روزمره اقتصادی است و نه یک ساعت ورزشی، به همین خاطر در تجهیز آن به حسگرهای سلامتی و ورزشی به حداقل های ضروری اکتفا شده است.

حسگرهای این ساعت، شامل حسگر ضربان قلب و اکسیژن خون (SpO2) و شتاب سنج ژیروسکوپی هستند و خبری از بارومتر و حتی ماژول GPS در این ساعت نیست. در عوض، همچنان شاهد حضور میکروفون و اسپیکر و قابلیت پاسخگویی به تماس در این ساعت هستیم. پشتیبانی از زبان فارسی در اعلانات و پیام ها را نیز به لیست ویژگی های مثبت این ساعت اضافه کنید.

ساعت هوشمند شیائومی Mibro Watch X1

ساعت هوشمند میبرو واچ X1

ساعت هوشمند شیائومی میبرو واچ X1 یکی از اقتصادی ترین ساعت های هوشمند روزمره است که در حال حاضر در بازار وجود دارد. این ساعت هوشمند به یک صفحه نمایش 1.3 اینچی از نوع AMOLED مجهز شده که تراکم پیکسلی آن 391 پیکسل بر اینچ است. فریم و بند این ساعت هوشمند از جنس سیلیکون بوده که مجموع وزن آن ها به 50 گرم می رسد. بند این ساعت، از نوع استاندارد 22 میلی متری است و می توان از هر بند استاندارد 22 میلی متری روی این ساعت استفاده کرد. 

در این ساعت هوشمند با یک سنسور ضربان قلب و اکسیژن خون (SpO2) و یک شتاب سنج ژیروسکوپی سروکار داریم. طبیعتاً خبری از امکاناتی مانند GPS، میکروفون و اسپیکر و قابلیت پاسخ به تماس روی این ساعت نیست. اما این ساعت از زبان فارسی در اعلانات و پیام ها پشتیبانی می کند و تا 14 روز شارژدهی دارد. به طور کلی این ساعت به عنوان یک ساعت اسپرت فوق اقتصادی، از ارزش خرید بالایی برخوردار است. 

ساعت هوشمند شیائومی Mi Band 8

ساعت هوشمند شیائومی می بند 8 یک نمایشگر 1.62 اینچی امولد دارد که رزولوشن آن 192*490 پیکسل است. این صفحه نمایش بیشینه روشنایی 600 نیتی با قابلیت سنجش نور محیط را دارد. بدنه این ساعت هوشمند به صورت ترکیبی از فریم آلومینیومی و قاب پشتی TPU ساخته شده و در نتیجه، وزن آن تنها 27 گرم است.

این ساعت هوشمند به صورت پیش فرض همراه با یک بند سیلیکونی ضد حساسیت عرضه می شود و البته که بند های سفارشی پرشماری هم برای آن در دسترس هستند. وجه تمایز اصلی محصولات خانواده Mi Band شیائومی با دیگر سری ساعت های هوشمند این شرکت، در تمرکز آن ها روی امکانات ورزشی و پایش سلامتی است.

این ساعت به یک حسگر ضربان قلب و اکسیژن خون (SpO2) و شتاب سنج ژیروسکوپی مجهز شده و روی آن بیش از 150 برنامه ورزشی آماده وجود دارد. به علاوه، این ساعت یک حالت خاص به نام Pebble Mode هم دارد که با نصب ساعت روی کفش، دویدن کاربر را به صورت حرفه ای پایش و آنالیز می کند. پشتیبانی از استاندارد مقاومت در برابر نفوذ آب IP65 را هم نباید از قلم بیندازیم.

جمع بندی

در انتخاب ساعت هوشمند، مخصوصاً از یک برند پرتنوع مثل شیائومی، توجه به نیازها و اولویت بندی آن ها از اهمیت بالایی برخوردار است. آیا قصد خرید یک ساعت رسمی روزمره دارید، و یا اینکه به دنبال یک ساعت ورزشی اقتصادی می گردید؟ آیا قابلیت پاسخگویی به تماس از طریق بلوتوث برای شما مهم است؟ این ها، فقط برخی از سوالاتی هستند که پیش از خرید ساعت هوشمند باید از خودتان بپرسید.

به نظر شما کدام ساعت هوشمند شیائومی به نسبت قیمت و امکاناتی که دارد، از ارزش خرید بیشتری برای کاربر برخوردار است؟ جای چه ساعت های هوشمند دیگری در لیست پیشنهادی ما خالی هستند؟ در بخش نظرات حتماً با ما در میان بگذارید.

علی قربانی

دانشجوی مکانیک دانشگاه صنعتی طرشت (صنعتی شریف سابق)؛ علاقه‌مند به سخت افزار و هوانوردی و این صحبت‌ها.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا