اخبار تکنولوژی

ایلان ماسک توییتر را 44 میلیارد دلار خرید

پس از هفته ها  شرکت توییتر اعلام کرد ایلان ماسک توییتر را با قیمت 44 میلیارد دلار خریداری کرده و به طور رسمی صاحب این شرکت شده است. این مرد خوش فکر آمریکایی ابتدا با خریداری تنها 9 درصد از سهام توییتر سایه خود را در این شرکت نمایان کرد و بعد از گذشت چند روز ایلان ماسک بیان کرد قصد دارد تمام سهام توییتر را با قیمت 43 میلیارد دلار خریداری کند و با مخالفت هایی رو به رو شد در نهایت با افزایش قیمت پیشنهادی کار خود را به اتمام رساند. اما این آخر ماجرا نبود.

ماجرای ماسک و توییتر:

در تاریخ 16 فروردین 1401 آقای پاراگ آگروال مدیرعامل توییتر بیان کرد، ما خوشحال هستیم ایلان ماسک به هیئت مدیره ما بپیوندد و او برای هیئت مدیره توییتر ارزش زیادی دارد. چند ساعت بعد ایلان ماسک در جواب آقای آگروال ابراز خوشحالی کرد و چنین پاسخ او را داد: مشتاقانه منتظر همکاری با توییتر برای ایجاد پیشرفت های قابل توجه در طی ماه های آینده هستیم.

پیام parag agrawal در توییتر

در ابتدای خرید سهام توسط ایلان ماسک برخی از اعضای هیئت مدیره توییتر نتوانستند با صحبت های آقای ماسک رضایت خودشان را نشان دهند به این علت که ایلان ماسک در رشته توییتی اعلام کرده بود در صورت خرید تمام سهام توییتر می خواهد حقوق هیئت مدیره را به عدد صفر برساند و در پاسخ آن هیئت مدیره طرح «قرص سمی» بیان و آن را عملی کردند. اجرای این طرح هر شخص توان خریداری بیش از 15 درصد از سهام توییتر را نداشت با اینکه «قرص سمی» مدت کوتاهی اجرایی شد اما جلوی قدرت ایلان ماسک را نتوانست بگیرد.

ناتوانی قرص سمی در مقابل ایلان ماسک:

بعد از گذشت دو هفته خبرهای گوناگون در نهایت هیئت مدیره توییتر در مقابل ایلان ماسک نتوانست ایستادگی کند سرانجام این میلیاردر آمریکایی خودش را مالک توییتر اعلام کرد. با انتشار این خبر سهام توییتر 6 درصد افزایش و به تعداد دنبال کنندگان صفحه ی ایلان ماسک یک میلیون کاربر دیگر اضافه شد.

چند ساعت پس از اعلام رسمی این خبر ایلان ماسک در صفحه توییتر خود پیامی را با عنوان «بله» منتشر کرد او همچنین ابراز کرده که خواهان ایجاد بستری برای آزادی بیان است و در ادامه همچنین بیان کرد: توییتر ظرفیت و کارایی فوق العاده ای دارد، مشتاقانه منتظر همکاری با شرکت و کاربران برای بازکردن این دریچه است. در انتها اقای ماسک ابراز امیدواری کرد تا منتقدانش همچنان در توییتر کار خود را ادامه دهند و او معتقدست این همان آزدی بیان است.

پیام ایلان ماسک در توییتر

توییتر در سال 2006 توسط جک دورسی، اوان ویلیامز و بیز استون تأسیس شد و با گذشت زمان کاربران این شبکه اجتماعی رو به افزایش رفت وتا سال 2018 ماهیانه به بیش از 300 میلیون کاربر فعال افزایش یافت. حالا با آمدن ایلان ماسک باید منتظر تغییراتی باشیم که قبل از آن هیئت مدیره توییتر با آن مخالفت می کردند. در ادامه باید ببینیم شعار آقای ماسک یعنی «آزادی بیان» تا چه حدی عملی و با آمدنش چه تغییرات در فعالیت های او و کاربران در توییتر ایجاد می شود. به نظر شما آیا ایلان ماسک فرشته نجات توییتر خواهد بود؟

زهرا کرمانی

نوشته های اخیر

بهترین ساعت هوشمند شیائومی، معرفی 7 مدل برتر

شیائومی (Xiaomi) یکی از فعال ترین شرکت های تولید کننده ساعت هوشمند است و حضور…

1 ماه قبل

انواع دوربین مداربسته، راهنمای خرید

سیستم های دوربین مداربسته (CCTV) یکی از بهترین راه‌ها برای نظارت و افزایش امنیت مکان‌های…

1 ماه قبل

بهترین مکان نصب ماینر کجاست؟

هر چقدر شرایط کاری دستگاه ماینر استاندارد بیشتری داشته باشد نه تنها سوددهی آن بالاتر…

2 ماه قبل

بررسی ساعت گلکسی واچ اولترا سامسونگ

گلکسی واچ اولترا جدیدترین ساعت هوشمند پرچمدار سامسونگ است که تجربه‌ای بی‌نظیر را برای علاقه‌مندان…

2 ماه قبل

بهترین تبلت‌ دانش آموزی سال 1403

در دنیای مدرن آموزشی امروز، دانش‌ آموزان و دانشجویان به ابزارهای دیجیتالی مختلفی برای تحصیل…

2 ماه قبل

هر آن چه که از آیفون 16 باید بدانید

آیفون 16، جدیدترین شاهکار اپل است که، با ویژگی‌ها و پیشرفت‌های چشمگیر خود، وعده تغییر…

2 ماه قبل