همانگونه که میدانید گام نخست برای تصمیم گیری تبلیغات برای سازمان شما در بستر وسیع و پر مخاطب اینترنت , انتخاب سایت معتبر جهت تبلیغات موثر در افزایش بهره وری و پیشرفت شرکت یا فروشگاه شما می باشد . برای تحلیل کیفیت و عملکرد یک وب سایت روشهای زیادی وجود دارد ولی ساده ترین مراجع در حال حاضررنکینگ گوگل و رنک سایت الکسامی باشد .
صاحبان سایتهای زیادی هستند که این روزها به دنبال رنک الکسای کمترند. هزینههای میلیونی برای آن میکنند و برای مقایسه سایت خود با دیگران، نمیدانند به رنکینگ گوگل اتکا کنند یا سایت الکسا. در این گزارش مقایسه این دو رنکینگ را بخوانید.
شرکت گوگل به صفحات سایت های دنیا را در طول سال میلادی , 2 الی 4 بار تحلیل و امتیازدهی میکند.این امتیاز(Google PageRank) به ترتیب از , ناشناخته , 0 ,1, 2 ,3 ,4 ,5 ,6 ,7 ,8 ,9 ,10 که هر چه بیشتر و بالاتر باشد بهتر است .
مدیران سایتها دوست دارند اعتبار بیشتری برای سایت خود مهیا کنند. سایتهای زیادی هم میبینیم که اطلاعات کمی روی آن قرار دارد اما رنک گوگل خوبی دارند. آنها میخواهند رنک گوگل خود را به رتبهای خوب رسانده تا سایت خود را بفروشند. دستیابی به رنک گوگل خوب آسان نیست اما به نظر نمیرسد ترافیک عامل مهمی برای ارزیابی از طرف گوگلیها باشد. سایتهای زیادی هستند که اگرچه بازدیدکنندههای زیادی دارند اما دارای رنک صفر هستند.
چند نکته درباره رنک گوگل صفحات وجود دارد:
نخست – اگر رنک گوگل عدد بالایی را نمایش دهد، آن گاه آگهیدهندهها نگرانی زیادی برای نمایش آگهی روی سایت نباید داشته باشند. به همین خاطر است که در جهان اینترنت، برای صاحبان وبسایت این عدد اهمیت بیشتری پیدا میکند.
اگر رنکینگ شما از طرف گوگل صفر اعلام شد به این معنا نیست که گوگل هیچ اهمیتی به سایت نمیدهد و هیچ ترافیکی از طرف گوگل به سوی شما روانه نخواهد شد. صفحاتی هستند که ۱۲ تا ۱۵ هزار پیچ ویو دارند و حدود ۹۰ درصد مخاطب آنها از طرف گوگل میآید. پس نگران نباشید.
اگر میخواهید رنکینگ بهتری داشته باشید بهتر است محتوای اختصاصیتری تولید و عرضه کنید و در سایتهای دیگر مثل شبکههای اجتماعی با درج نشانی سایت فعالیت کنید.
رنک الکسا
رنک الکسا برخلاف رنک گوگل, هر چه پایین تر باشد از دید سایت الکسا معتبرتر می باشد . الکسا، لزوما به سایتهایی که بهتر فعالیت کنند رنک بهتری نمیدهد. الکسا تاکید بیشتری روی تعداد بازدیدکنندههای سایت دارد. نزدیکی زمان انتشار مطالب اهمیت چندانی در رنک الکسا ندارد. اما تعداد مطالب و ترافیک بازدیدکنندگان روی رنک الکسا تاثیر میگذارد.
به طور خلاصه میتوان گفت راههای کلک زیادی برای بهتر شدن رتبهبندیسایت الکساوجود دارد مثل نصب تولبار الکسا یا ریفرش شدن خود به خودی صفحات وب. به دوستان خود بگویید الکسا تولبار را نصب کنند و روزی چند بار به سایت شما بیایند، معجزه میشود بدون این که کار بیشتری انجام داده باشید!
مهم :متاسفانه ازآنجائیکه روش های زیادی برای کسب الکسای خوب برای یک سایت وجود دارد و می توان در کوتاه مدت با صرف هزینه, الکسای خوبی برای سایت رقم زد , صاحبان برخی سایت ها در ایران برای جذب تبلیغات به روش های مختلفی روی می آورند و آگهی دهندگان زیادی در دام این گونه سایتها , هزینه های بیهوده زیادی را بدون بازخوردی که در انتظارش هستند , متحمل می شوند .
راه دیگری که برای بهتر شدن رنک الکسا میتوانید در پیش بگیرید، افزایش مطالب سایت است.
نتیجه گیری :
اگر قدمت یک سایت، اهمیت آن برای موتورهای جستجو و اجتماعی بودن سایت برایتان اهمیت دارد رنکینگ گوگل را عیار بگیرید، اما اگر فقط تعداد رهگذران روی سایت ( واقعی و غیر واقعی ) برایتان اهمیت دارد، رتبه الکسا را قاب بگیرید.و اگر سایتی را جهت تبلیغات خود گزیدید که رنک گوگل خوب و الکسای قابل توجهی داشت به بهترین انتخاب خود رسیده اید چراکه با گرفتن بک لینک به سایت خود از یک سایت محبوب نزد گوگل ( رنک بالای گوگل یعنی 3 و بالاتر ) موجب بالا رفتن رنک سایت خود شده اید و از طرفی هم کالا و خدمات خود را به هزاران بازدید کننده این سایت معرفی و موجب رونق در کسب و کار خود شده اید .
کاربر گـــرامی , در حال حاضر و تاریخ درج این مقاله ,سایت آی تی بازاردارای پیج رنک گوگل 3 و الکسای 1221 ایران است که روزانه در حال بهبود می باشد . خوشحال خواهیم شد که نظرتان را در مورد سایت ITbazar بدانیم .
کنسول پلی استیشن 5 (PS5) یکی از محبوب ترین محصولات شرکت سونی است که در…
مقدمه در 2 سال اخیر هوش مصنوعی یا همان AI به یکی از مهمترین مباحث…
مقدمه حافظههای SSD (Solid State Drive) به دلیل سرعت بالاتر، دوام بیشتر و مصرف انرژی…
در ابتدا این مقاله بدون تردید باید به رقابت همیشگی اپل و سامسونگ، این دو…
زندگی دانشجویی پر از چالش ها و فرصت های یادگیری است، و در این مسیر،…
شیائومی (Xiaomi) یکی از فعال ترین شرکت های تولید کننده ساعت هوشمند است و حضور…
نمایش دیدگاه ها
همینطور که می بینیم هر دو دارای مزایا و معایب هستند که نمی توان به طور مستقیم هر کدام را بهترین معرفی کرد ولی رنک گوگل به نظر من از نظر رسمی بسیار بهتر و رنک الکسا از نظر عمومی بسیار خوب بدانیم بس می بینیم که مقایسه بین این دو رنک زیاد درست نیست
ممنون ای تی بازار
پیچ رنک گوگل صفر شده و گوگل معیار نکینگ صفحات رو حذف کرده
رنک گوگل 100% مهم تر و دست یابی بهش سخت تره اگه رنک گوگل بالائی داشته باشید رتبه الکسا هم بخودی خود در آینده خوب خواهد شد
میشه گفت در مورد رنک گوگل و الکسا خلاصه و مفید ترین مطلبی بود که تاحالا خونده بودم | ممنونم آی تی بازار
چیزی که برای من جالبه اینه که سایت های دولتی مثل بانکها اکثراٌ رنگ گوگل بالایی دارند و به تنها نتیجه ای که رسیدم این بود که اینگونه سایتها همگی به هم بک لینک میدهند یعنی تبلیغات در سایت هایی که رنک گوگل بالایی دارند موجب میشود رنک سایت ما نیز بالا برود و بالعکس بک لینک سایت هایی که رنک 0 و 1 دارند موجب پایین آمدن رنک سایت می شود
خیلی عای بود لذت بردم
با سلام
لطفا مرجع این مقاله و یا خبر را در صورت امکان ذکر بفرمایین .
بنده تا اونجایی که میدونم ، گوگل به سایت ها رنک نمیده و صفحات سایت ها را رتبه بندی ( Rank ) میکند( همانطور که از عنوان گوگل پیج رنک پیداست ) .
لذا این سوال من را پاسخ دهید که اگر بنا را بر موارد مطرح شده شما بگذاریم ، تکلیف رتبه بندی برخی سایتها که بعضی از صفحات داخلی آنها از صفحه اصلی آن سایت ، دارای رنک گوگل بالاتری است چیست؟
جناب آقای مجید , همانگونه که در محتوا و آیکون گوگل در این مطلب آورده شده , فرمایش شما صحیح است گوگل به صفحات سایتها بر اساس الگوریتم های خودش که کاملاٌ متغییر و محرمانه می باشد رنک میدهد و وبمسترهای دنیا تنها بر اساس تجربیات خود در این زمینه نظر میدهند .
دوستانه آی تی بازار , رنک الکساتونو در سایت الکسا دیدم خیلی عالیه توی اون همه سایتهای دولتی و بانک ها و ... رتبه خوبی تو ایران دارید مبارکه . میشه لطفان راهنمائیم کنین رنک گوگل رو چجوری ببینم؟؟؟
سرکار خانم مهراوه , ضمن تشکر از اظهار لطف شما نسبت به سایت آی تی بازار , در مورد سئوال شما می بایست خدمتتان عرض کنیم , ساده ترین راه جهت دیدن پیج رنک گوگل به سایت های مختلف نصب تولبار بر روی مرورگر کامپیوتر شما می باشد . به عنوان مثال اگر شما از مرورگر موزیلا فایرفاکس استفاده میکنید میتوانید با مراجعه به آدرس ذیل و کلیک بر روی گزینه Add to firefox , تولبار فایرفاکس را نصب نمائید . این تولبار به مرورگر شما اضافه شده و هنگام بازدید شما از هر سایتی , اطلاعاتی از قبیل رنک گوگل و رنک الکسا , تعداد صفحات ایندکس شده در گوگل , تعداد صفحات ایندکس شده در موتور جستجوی بینگ و ... را میدهد .
واقعا مطالب آموزنده ای بود مرسی مرسی