بهترین مرورگر های اینترنتی سیستم عامل اندروید
انتخاب بهترین مرورگر اینترنتی مطابق با نیازهای خود همیشه کار ساده ای نیست. برای عده ای کارکردها مهم است، برای عده ای سرعت و برای عده ای دیگر برند. هر کدام از مرورگرهای موجود نیز نقاط ضعف و قوت خود را دارند. در زیر نگاهی گذرا به ۵ مرورگر برتر اینترنتی برای سیستم های اندرویدی خواهیم داشت.در ادامه بااخبار آی تیبازار همراه باشید.
Google Chrome
اگر سرعت برای شما بیشترین اهمیت را دارد، باید بگوییم کروم در این زمینه از هر مرورگر دیگری برتر است. اگر با نسخه رومیزی کروم آشنایی داشته باشید، احتمالا با قابلیت هایی همچون مرور صفحات وب به صورت ناشناس و پر کردن خودکار فیلدها نیز آشنایی دارید. این قابلیت ها در نسخه موبایل کروم نیز موجود میباشند. پشتیبانی از باریکه ها (تب ها) که امروزه تمام مرورگرها از آن برخوردار هستند، در کروم نیز وجود دارد. از جمله نکات قابل توجه در مورد مدیریت باریکه ها در کروم آن است که اگر به هر عنوان پردازش باریکه ای با مشکل کارایستایی (کرش) مواجه شود، این وضعیت روی پردازش سایر باریکه ها و عملکرد مرورگر تاثیر منفی نخواهد گذاشت. ضمنا در نسخه موبایل کروم شما میتوانید حتی با کج و راست کردن گوشی یا تبلت خود از یک باریکه به باریکه دیگر بروید بدون آنکه نیازی به لمس صفحه نمایشگر داشته باشید. از دیگر امکانات قابل توجه در کروم امکان ترجمه وبسایت ها و امکان مطابق سازی (سینکرونایز) مرورگر در چندین گوشی یا تبلت مختلف است. هر چند ترجمه وبسایت ها، ترجمه کلمه به کلمه و تحت اللفظی است. ولی در مواردی که زبان وبسایت مقصد زبانی است که شما هیچ اطلاعی راجع به آن ندارید، میتواند حداقل دیدی کلی راجع به آن وبسایت به شما بدهد.
Firefox
یکی از شناخته شده ترین مرورگرهای اینترنتی هم برای رایانه ها و هم برای سیستم های اندرویدی، هر چند سرعت این مرورگر نسبت به دیگر رقبای خود پایین تر است اما انواع و اقسام قابلیت هایی که در اختیار کاربر مخصوصا برای سفارشی سازی قرار میدهد آن را در زمره یکی از بهترین مرورگرهای موجود در بازار قرار داده است. یکی از برتری های فایرفاکس در مقایسه با دیگر مرورگرها تعدد افزونه های آن است به گونه ای که شما برای هر نیازی که داشته باشید میتوانید افزونه مربوط به آن را پیدا کنید. البته تعداد افزونه های نسخه موبایل این مرورگر در مقایسه با نسخه رومیزی آن کمتر است ولی باز هم از این لحاظ از نسخه موبایل مرورگرهای دیگر جلوتر است. از آنجا که نسخه موبایل فایرفاکس از همان کدی استفاده میکند که نسخه رومیزی آن لذا کلیه قابلیت های نسخه رومیزی آن را در خود جای داده است و اگر شما قبلا از نسخه رومیزی این مرورگر استفاده کرده باشید سریعا کار با نسخه موبایل آن را نیز یاد خواهید گرفت. از جمله امکانات قابل توجه فایرفاکس میتوان به مواردی همچون امکان ذخیره سازی صفحات اینترنتی به فرمت PDF و بزرگنمایی هوشمند فونت ها برای خواندن آسان تر نوشته های ریز اشاره کرد. همانطور که اشاره شد سرعت این مرورگر در مقایسه با رقبای خود اندکی پایین تر است ولی بر اساس تست های انجام شده از مرورگر پیش فرض اندروید سریعتر است.
Opera
مرورگر سریعی که برای افزایش سرعت خود از تکنیک فشرده سازی اطلاعات استفاده میکند. به گفته توسعه دهندگان Opera، این مرورگر تا ۹۰ درصد بیشتر از مرورگرهای اینترنتی دیگر از اطلاعات موجود در حافظه نهانگاهی (کش) خود استفاده میکند و بدین ترتیب میزان استفاده شما از پهنای باند اینترنت را تا حد زیادی کاهش میدهد. ضمنا همین قابلیت باعث سرعت بیشتر آن نیز میشود چرا که دسترسی به اطلاعات موجود در حافظه نهانگاهی بسیار سریعتر است تا دریافت همان اطلاعات از یک سرور اینترنتی. Opera از قابلیت جالب دیگری به نام Discover نیز برخوردار است که میتواند آخرین اخبار روز را از مجلات و روزنامه های مطرح دنیا دریافت کرده و در اختیار شما قرار دهد. بدین ترتیب دیگر نیازی نیست برای اطلاع از آخرین اخبار روز سایت های مختلف خبری را باز و احیانا در آنها جستجو کنید. یکی از امکانات منحصر به فرد Opera امکان جستجوی وب در هر شرایطی است. فرقی نمیکند شما برنامه دیگری را باز کرده باشید یا در حال ویرایش یک فایل باشید برای جستجو در وب کافی است یا انگشت تان را برای چند لحظه روی دکمه “خانه” نگه دارید یا اینکه آن را از پایین به بالای صفحه نمایشگر بکشید. البته این قابلیت فعلا فقط در برخی گوشی ها و تبلت ها جواب میدهد.
Dolphin Browser
مرورگری با بیش از ۱۰۰ میلیون دانلود از سراسر دنیا برای سیستم عامل های آی او اس و اندروید که مدتی است رقیب مرورگرهای معروفی همچون کروم و فایرفاکس شده است. به گفته توسعه دهندگان این مرورگر، موتور جدیدی که برای آن طراحی شده حتی میتواند از لحاظ سرعت مرورگر کروم که به سریع بودن مشهور است نیز پشت سر بگذارد. علاوه بر این وبگردی با این مرورگر بسیار روان و آسان و با صرف کمترین انرژی صورت میگیرد. در مرورگر دلفین سعی شده پیمایش در صفحات وب و دسترسی ها تا حد امکان ساده باشد مثلا وقتی تب ها و نوار آدرس برای مدتی مورد استفاده قرار نگیرند به صورت خودکار محو میشوند تا فضای بیشتری برای صفحات وب باز شود و پیمایش در آنها آسان تر شود. البته شما میتوانید با لمس دکمه منو دوباره تب هایی که باز کرده اید و نوار آدرس را ببینید. از جمله امکانات جالب این مرورگر میتوان به استفاده از حرکات مختلف انگشت روی صفحه نمایشگر برای دسترسی سریع به وبسایت ها اشاره کرد. هر چند به اعتقاد گروهی از کاربران این قابلیت ویژه ای نیست و کاربرد آنچنانی ندارد ولی در نوع خود جالب توجه است. شما میتوانید به هر کدام از صفحات وبی که بوک مارک کرده اید یک حرکت انگشت اختصاص دهید و بعدا با انجام آن حرکت روی صفحه نمایشگر سریعا به صفحه مورد نظرتان دسترسی داشته باشید.
UC Browser
مرورگری که به سرعت و عملکرد قابل اطمینان شهرت دارد. این مرورگر نیز همانند مرورگر اوپرا از تکنیک فشرده سازی اطلاعات برای سرعت بیشتر استفاده میکند. بنا به گفته سایت Cnet این مرورگر هر آن چیزی را که شما از یک مرورگر رومیزی انتظار دارید در اختیارتان میگذارد. از طرفی به دلیل به روز رسانی و بهبود مستمر آن عملکردی قابل اطمینان دارد که توسط منابع معتبر زیادی مورد تایید قرار گرفته است. UC Browser در سال های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ موفق به دریافت جایزه بهترین مرورگر اندرویدی از سایت about.com شد و در سال ۲۰۱۳ جایزه Frost & Sullivan Best Practice را در حوزه مرورگرهای موبایل به خود اختصاص داد. این مرورگر از جلمه مرورگرهایی است که امکان دانلود چند فایل به صورت همزمان و ادامه مجدد یک دانلود پس از توقف آن را دارد. از دیگر امکانات آن میتوان به “حالت شب” اشاره کرد که در این حالت مرورگر به صورت خودکار روشنایی صفحه نمایشگر را طوری تنظیم میکند که مرور صفحات اینترنتی در شب و نور کم آزار دهنده نباشد. همچنین امکان مرور شخصی که در آن هیچ ردپایی از صفحاتی که از آنها بازدید کرده اید باقی نمیماند در این مرورگر نیز فراهم میباشد.
سلام،انتخاب مرورگر اینترنتی خوب بنا به نیاز هر شخص متفاوت است،برای عده ای از افراد سرعت و برای عده ای دیگر کارکرد آن مهم است،البته هر مرورگری هم نقاط ضعف و قوت خاص خود رادارد.مرورگر های زیادی هم برای سیستم عامل اندروید وجود دارند مثل؟فایرفاکس،گوگل کروم،اپرا و ….،با سپاس و تشکر از سایت خوب آی تی بازار.