اپلیکیشن های رایگان و معایب آن برای Android و IOS

اپلیکیشن های رایگان و معایب آنبرای Android و IOS:همه ما اپلیکیشن‌های رایگان را دوست داریم، اما استفاده از چنین اپلیکیشن‌هایی هزینه‌های زیادی را در بر دارد که احتمالا از آنها بی‌خبر هستید. در کل این‌گونه اپلیکیشن‌ها به سه طریق بر روی عملکرد آی‌فون یا دستگاه‌ اندرویدی شما تاثیر منفی می‌گذارد.اگر تا کنون احساس کرده‌اید که باتری گوشی اندرویدی یا آیفون‌تان خیلی زود تخلیه می‌شود، یا فضای ذخیره‌سازی کافی در اختیار ندارید و یا حجم داده مصرفی شما بیشتر از حد معمول است، در این صورت می‌توان گفت که قطعا چند اپلیکیشن رایگان بر روی گوشی خود نصب کرده‌اید.

البته این تنها تاثیری نیست که اپلیکیشن‌های رایگان بر روی آی‌فون و گوشی هوشمند اندرویدی شما دارند. یک مطالعه علمی نشان داده که تاثیر واقعی استفاده از این‌گونه اپلیکیشن‌ها، بر روی کیف پول شماست! استفاده روزمره شما از گوشی و یا حتی استفاده نکردن از آن در این شرایط تاثیر خود را احتمالا خواهد داشت!در ادامه بااخبار آی تیبازار همراه باشید.

کسی که تحقیق یاد شده را انجام داده در مصاحبه‌ای که توسط سایت معتبر Science Daily با وی انجام شده، می‌گوید: تبلیغات موجود در اپلیکیشن‌های رایگان، باعث می‌شوند باتری دستگاه زودتر مصرف شود و نیز مصرف داده را افزایش داده و در نهایت عملکرد گوشی را کند می‌کنند. تیم محقق، ۲۱ اپلیکیشن برتر ماه‌های ژانویه تا آگوست سال ۲۰۱۴ را از میان اپلیکیشن‌های گوگل‌پلی با یکدیگر مقایسه کردند.

در ادامه اینکه استفاده از اپلیکیشن‌های رایگان چه تاثیرات منفی بر آی‌فون و اندروید دارند را مورد بررسی قرار می‌دهیم و در پایان موضوع را باز می‌کنیم که چگونه استفاده از اینگونه اپلیکیشن‌ها بر مصرف پول و زمان شما نیز تاثیر می‌گذارند.

استفاده از اپلیکیشن‌های رایگان، بر مصرف باتری آی‌فون و اندروید تاثیر منفی دارد

اپلیکیشن های رایگان و مضراتش برای Android و IOS

فرقی نمی‌کند که از کدام مدل آی‌فون یا گوشی‌های هوشمند اندرویدی استفاده می‌کنید. در هر صورت، عمر کم باتری این دستگاه‌ها یک مشکل بسیار مهم است که اکثر کاربران با آن مواجه می‌شوند. بر طبق مطالعه انجام شده، اپلیکیشن‌های رایگان ۱۶ درصد انرژی بیشتری نسبت به اپلیکیشن‌های غیر رایگان مصرف می‌کنند، زیرا آن‌ها از داده‌های شبکه شما برای دانلود افزونه‌ها استفاده می‌کنند.

تحقیق یاد شده مشخص نمود که این اپلیکیشن‌های رایگان حتی در برخی موارد می‌توانند تا ۳۳ درصد باتری بیشتری از اپلیکیشن‌های پولی که در آنها تبلیغاتی وجود ندارد، مصرف کنند. این مورد در مصرف کلی باتری تاثیری بسیار مهم دارد.

اپلیکیشن‌های رایگان از فضای ذخیره سازی بیشتری استفاده می‌کنند و پول شما را هدر می‌دهند

اپلیکیشن های رایگان و مضراتش برای Android و IOS

فضای ذخیره سازی گوشیزمانی که یک اپلیکیشن رایگان را در آی‌فون و یاگوشی موبایلاندرویدی خود دانلود می‌کنید، نسبت به اپلیکشن‌هایی که بابت آنها پول پرداخت می‌کنید، فضای ذخیره سازی بیشتری از دستگاه‌تان اشغال می‌شود. این موضوع غالبا به دلیل وجود تبلیغات درون برنامه‌ای اپلیکیشن‌های رایگان است.

به دلیل دانلود تبلیغات جدید در اپلیکیشن‌های رایگان، فضای ذخیره سازی گوشی شما بیشتر مصرف خواهد شد. اگر فضای ذخیره‌سازی تلفن‌هوشمند شما محدود است و در عین حال اپلیکیشن‌های رایگان را نیز دوست دارید، احتمالا دیگر قادر به ثبت عکس با دوربین دستگاه‌تان نخواهید بود، زیرا بیشتر حافظه را تبلیغات اپلیکیشن‌های رایگان پر می‌کنند.

گزارشات مشخص کرده که میزان مصرف داده‌های تلفن‌همراه نیز در این شرایط افزایش خواهد یافت و Science Daily اعلام کرده که اپلیکیشن‌های رایگان تا ۷۹ درصد از داده‌های بیشتری استفاده می‌کنند. به طور میانگین اعلام شده که هر بار استفاده از این‌گونه اپلیکیشن‌ها، هزینه‌ای 1.7 سنتی برای شما خواهد داشت.

این مقدار شاید ناچیز به‌نظر برسد ولی تصور کنید که اگر اغلب از اپلیکیشن‌های رایگان مختلفی به طور روزانه و مداوم استفاده کنید، تا چه میزان هزینه اضافی باید بپردازید. با توجه به نرخ مصرف داده در اپراتور مورد استفاده شما این مبلغ در هر دوره تا ۱۰ دلار می‌تواند افزایش یابد.

اپلیکیشن‌های رایگان باعث کند شدن گوشی می‌شوند

اپلیکیشن های رایگان و مضراتش برای Android و IOS

کند شدن گوشیاگر احساس می‌کنید تلفن هوشمندتان نسبت به زمانی که آن را خریداری کرده‌اید، کند کار می‌کند، ممکن است این مشکل به دلیل استفاده از اپلیکیشن‌های رایگان باشد. در چنین شرایطی شما احتمالا به فکر ارتقای گوشی به یک مدل گران‌تر خواهید افتاد. وب سایت Science Daily در این باره می‌گوید: واحد مرکزی پردازش گوشی (CPU)، همانند مغز آن عمل می‌کند و تبلیغات باعث می‌شوند تا فشار بیشتری به این بخش وارد شود که در نتیجه عملکرد کلی دستگاه را با کندی مواجه خواهد کرد. اپلیکیشن‌هایی که از تبلیغات درون برنامه‌ای بهره می‌برند، به طور متوسط ۴۸ درصد استفاده بیشتری از پردازنده می‌کنند و ۲۲ درصد هم حافظه رم پردازشی بیشتری را درگیر می‌نمایند. این‌گونه اپلیکیشن‌ها همچنین به صورت میانگین ۵۶ درصد قدرت پردازنده را مورد استفاده قرار می‌دهند.

بنابراین شاید استفاده از اپلیکیشن‌های رایگان لذت‌بخش باشد، اما با مواردی که در این مطلب به آنها اشاره کردیم، بهتر است تا جایی که امکان دارد از این‌گونه اپلیکیشن‌ها استفاده نکنید و میزان آن‌ها را به حداقل ممکن برسانید تا با مشکلات بالا کمتر مواجه شوید.

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. سلام،گوشی های موبایل زیادی با برندهای متنوعی در بازار وجود دارد،و اپلیکیشن های متفاوتی از سوی ارائه کنندگان آن عرضه می شود که برخی از آنها هم رایگان هستند،اما استفاده از چنین اپلیکیشن‌هایی هزینه‌های زیادی را در بر دارد . در کل این‌گونه اپلیکیشن‌ها به سه طریق بر روی عملکرد آی‌فون یا دستگاه‌ اندرویدی ما تاثیر منفی می‌گذارد که در اخبار آی تی سایت خوب آی تی بازار هم کامل توضیحاتی در باره آن داده اید.ممنون از شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا