آموزش و ترفند

چگونه سرعت گوشی موبایل را افزایش دهیم

5

10 دقیقه

ما نمی توانیم روزی را بدون گوشی موبایل تصور کنیم. تمام کارهای روزانه از جمله برقراری تماس، گشت و گذار در اینترنت یا حتی سفارش غذا به صورت آنلاین ما به گوشی های هوشمند وابسته است اما کار کردن زیاد با گوشی های هوشمند باعث می شود پس از مدتی استفاده سرعت آن کاهش پیدا کند. قبل از این که تصمیم بگیرید تا گوشی خود را کنار بگذارید یا یک گوشی هوشمند جدید خریداری کنید، بهتر است چند مرحله عیب یابی را انجام دهید تا ببینید آیا می توانید مشکل را برطرف کنید یا خیر. دلایل زیادی برای کاهش سرعت گوشی موبایل وجود دارد که می توانید با بررسی تک تک آن ها مشکل را رفع کنید.

ماده اولیه یا مصرفی

  • نرم افزارهای سیستمی

ابزار

  • گوشی موبایل

مرحله 1: گوشی را خاموش و روشن کنید

خاموش و روشن کردن گوشی موبایل

راه اندازی مجدد یکی از اولین کارهایی است که هنگام عیب یابی هر دستگاهی باید انجام دهید. این مرحله ساده می تواند عملکرد گوشی شما را بهبود بخشد و باگ هایی را که باعث تاخیر در گوشی شما می شود را برطرف کند. گاهی اوقات برنامه هایی که در پس زمینه اجرا می شوند می توانند باعث کندی گوشی شما شوند. راه اندازی مجدد دستگاه می تواند حافظه، برنامه ها و تداخل هایی را که بر عملکرد برنامه شما تاثیر می گذارند را برطرف کند.

مرحله 2: فضای ذخیره سازی را پاکسازی کنید

مدیریت فضای ذخیره سازی

بررسی کنید چقدر فضای ذخیره سازی در دسترس دارید. اگر فضای خالی شما کم است اقدامات لازم را برای پاک کردن آن انجام دهید. تمیز کردن حافظه گوشی بار CPU را کاهش می دهد و عملکرد موبایل شما را افزایش می دهد. اکثر گوشی های اندرویدی دارای ویژگی بهینه سازی فضای ذخیره سازی هستند. اگر متوجه شدید که برنامه های زیادی در تلفن شما ذخیره شده است، به تنظیمات گوشی بروید و بخش ذخیره سازی را پیدا کنید. در این بخش گزینه ای برای پاک کردن یا آزاد کردن فضا را مشاهده خواهید کرد.

مرحله 3: برنامه های سیستمی را حذف یا غیر فعال کنید

حذف یا غیر فعال کردن برنامه های سیستمی

گوشی های هوشمند حاوی بسیاری از نرم افزارهای Bloatware هستند که ممکن است برای شما کارایی نداشته باشند. برنامه های Bloatware مجموعه ای از برنامه هایی هستند که به صورت پیش فرض بر روی دستگاه شما نصب شده اند. اگر از این نوع برنامه های استفاده نمی کنید بهتر است آن ها را حذف یا غیر فعال کنید.

مرحله 4: بازنشانی تنظیمات کارخانه را انجام دهید

بازنشانی تنظیمات کارخانه

شاید تمام مراحل گفته شده را انجام داده اید اما مشکل شما برطرف نشده است. یک راه حل وجود دارد که می توانید آن را انجام دهید و آن Reset Factory یا همان بازنشانی تنظیمات کارخانه می باشد. با انجام این مرحله گوشی موبایل شما مانند روز اول خواهد شد و اگر این مرحله را انجام دادید و سرعت گوشی موبایلتان افزایش پیدا نکرد بهتر است مرحله بعدی را امتحان کنید.
نکته:
بهتر است قبل از انجام این مرحله از اطلاعات حساس و مهمتان نسخه پشتیبان تهیه کنید.

مرحله 5: سیستم عامل گوشی موبایل را ارتقاء دهید

به روز رسانی سیستم عامل گوشی موبایل

فرقی نمی کند سیستم عامل شما اندروید است یا آی او اس. اگر تمام مراحل بالا را انجام دادید و سرعت گوشی موبایلتان افزایش پیدا نکرد بهتر است سیستم عامل خود را ارتقاء دهید. زیرا به روز رسانی سیستم عامل اغلب حاوی بسته هایی هستند که مشکلات احتمالی گوشی شما رفع می کند و این باعث می شود سرعت گوشی شما بهبود پیدا کند.
علیرضا باقری

نوشته های اخیر

چرا باید سامسونگ گلکسی S25 را بخرید؟ بررسی کامل ویژگی‌ها و مزایا

گوشی‌های هوشمند سری S25 از جمله محصولات مطرح و پرطرفدار در بازار تلفن‌های همراه هستند…

1 هفته قبل

خرید بهترین لپ تاپ تا 25 میلیون تومان

امروزه انتخاب لپ تاپ مناسب یکی از چالش‌های اصلی خریداران است، مخصوصاً زمانی که محدودیت…

2 هفته قبل

بهترین کنسول های بازی دستی ارزان قیمت

کنسول های بازی دستی ارزان قیمت انتخاب مناسبی برای گیمر هایی هستند که به دنبال…

2 هفته قبل

بهترین لپ‌ تاپ‌ های گیمینگ تا 50 میلیون تومان

در دنیای امروز، بازی‌های رایانه‌ای به یک صنعت بزرگ تبدیل شده‌اند و بسیاری از گیمرها…

3 هفته قبل

بهترین بازی های انحصاری کنسول نسل 9 ایکس باکس سری S و X

مقدمه انتخاب کنسول بازی برای گیمر ها همواره به عوامل متنوعی بستگی دارد که یکی…

1 ماه قبل

10 دستور کاربردی در macOS 15

مقدمه سیستم ‌عامل macOS 15، جدید ترین نسخه از سیستم ‌عامل محبوب اپل می باشد…

1 ماه قبل